خرما جیرفت با داشتن فیبر زیاد، مدت طولانی در معده می ماند و هضم را کند می کند. بنابراین مدت سیری طولانی می شود و غذای کمتری مصرف می شود. افراد مبتلا به کمبود آهن در کاهش وزن مشکل دارند.
خرما با محتوای بالای معدنی آهن از ذخایر آهن فرد حمایت می کند و در نتیجه سوخت و ساز بدن تسریع می شود. با این حال، نباید فراموش کرد که یک خرما حاوی 20 کالری است. باید با توجه به مقدار مصرف شود، مخصوصاً در مراحل لاغری.
خرما از قلب شما محافظت می کند. خرما که یکی از غذاهای دوستدار قلب است، به دلیل داشتن مواد معدنی غنی از پتاسیم، فشار خون (فشار خون) را متعادل می کند و ریتم قلب را تنظیم می کند.
این ماده حاوی هیچ گونه کلسترول نیست و یک آنتی اکسیدان قوی است که از قلب در برابر باکتری ها و میکروب های مضر محافظت می کند و خطر انسداد عروق را کاهش می دهد.
می توانید خودتان از پودرهای آماده یا له شده استفاده کنید. به طور کلی می توانید هسته خرما را در نوشیدنی های خود همراه با ماست در میان وعده های رژیمی میل کنید. توصیه می شود بیش از 2 قاشق چایخوری در روز مصرف نشود.
دانه های خرما به رفع غلغلک گلو کمک می کند. به جای مصرف دارو، می توانید از هسته خرما به عنوان خلط آور استفاده کنید. اگر بعد از غذا احساس تورم کردید، 1 قاشق چایخوری را در قهوه سیاه خود بریزید تا معده شما شل شود.
می توانید از صابون ساخته شده از هسته خرما برای درمان طبیعی بیماری قارچی خود استفاده کنید. اگر می خواهید کبدتان مثل قبل سالم باشد، می توانید از هسته خرما بهره مند شوید.
خرما که عادت داریم آن را به صورت خشکبار مصرف کنیم، میوه ای است که از سر تا پا مورد ارزیابی قرار می گیرد. روغن پالم از درخت و میوه خرما به دست می آید و در طب جایگزین استفاده می شود.
مجدداً شیره خرما که از درخت خرما به دست می آید و به عنوان معالجه استفاده می شود که به عصاره خرما نیز معروف است منبع انرژی است، در حالی که برگ خرما که در بیماری های زنان و زایمان استفاده می شود به عنوان چای مصرف می شود و گرده خرما به دست آمده از گل های آن موثر است.